S pomocí Perfeedu opět zajišťujeme hlasování o filmech a debatách v rámci festivalu Jeden svět

16. 02. 2022

I v letošním roce podporujeme Mezinárodní filmový festival Jeden svět, který se koná od 21. března do 3. dubna po celém Česku. Je skvělé, že se filmy a debaty opět vrací také do kin. V Praze se na projekce a debaty můžete těšit v období od 23. do 31. března 2022.

Již tradičně proběhne také divácké hlasování o filmech a debatách, které technicky zajišťujeme s pomocí našeho nástroje pro zpětnou vazbu – Perfeed. Návštěvníci budou moci jednoduše ohodnotit film, který zhlédli, případně zhodnotit debatu, které se zúčastnili.

Jak hlasování v kinech probíhá?

Perfeed od TCC online opět zajišťuje hodnocení v rámci festivalu Jeden svět.
  1. Zhlédnete film nebo se zúčastníte debaty.
  2. S pomocí čtečky QR kódů v mobilním telefonu načtete QR kód umístěný v příslušných kinech na plakátech, obrazovkách či plátnech.
  3. Označíte počet hvězdiček (čím více, tím lepší hodnocení).
  4. Odešlete svůj hlas.

Alternativně mohou diváci využít rovněž tablety u východu z jednotlivých kin.

V rámci online projekcí bude možné hlasovat také přímo u jednotlivých filmů na webu.

Těší nás, že můžeme podpořit tento jedinečný projekt.

Téma letošního festivalu Jeden svět „Cesty svobody“ reflektuje i letošní hlavní tematická kategorie s týmž názvem. Ta představí dokumenty ze zemí s nedemokratickými režimy z oblastí, kde jsou potlačována práva menšin. Snímky reflektují důležité společenské otřesy, k nimž v těchto zemích v současnosti dochází, a nechávají promlouvat lidi, kteří jsou nuceni se s nimi vyrovnávat.  Zdroj: www.jedensvet.cz.

Perfeed, online nástroj pro jednoduché poskytování a přijímání zpětné vazby

Perfeed je flexibilní online nástroj pro poskytování a přijímání okamžité zpětné vazby, kterou lze sledovat v čase a vyhodnocovat. Možnosti využití Perfeedu jsou široké. Je pomocníkem nejen v prostředí festivalů, eventů či konferencí, kde může dobře sloužit např. k hodnocení prezentací, spíkrů, celých eventů nebo třeba filmů, jako je tomu právě v rámci Jednoho světa, ale také pro poskytování a přijímání zpětné vazby ve firmách. Jednotlivci i celé týmy mohou čerpat z jeho výhod. Dopřejete si i Vy, zpětnou vazbu jednoduše, tady a teď.

Perfeed je také velmi užitečný pro osobní rozvoj.  S jeho pomocí lze při minimálních nákladech výrazně rozšířit dopad a efekty školení či tréninků. Již předem zjistíte, na co se potřebujete nejvíce zaměřit a po školení si průběžně ověřujete, jak jste se v konkrétních kompetencích posunuli.

Zaujal Vás Perfeed? Napište nám na info@tcconline.cz a vyzkoušejte ho na 30 dní zdarma!

Více o Perfeedu se dozvíte zde nebo si pusťte krátké video.

Potřebujete poradit?

Pavla Kaňková

+420 771 297 711

Blog

Jaké číslo z průzkumu spokojenosti si máme dát do KPI’s?

24. 06. 2024

Řešíte, jaká čísla z průzkumů spokojenosti, angažovanosti a loajality máte zahrnout do cílů či KPI’s manažerů? Jak...

ROZHOVOR – Šimon Pánek, Člověk v tísni: Můžete něco cítit jako manažer a lídr, ale od určité velikosti organizace už to nestačí a věci je potřeba objektivizovat

21. 06. 2024

V roce 2023 jsme realizovali Zaměstnanecký průzkum pro humanitární organizaci Člověk v tísni. Jaké byly výsledky, co...

Došli jste až sem? Tak už máte jen 2 možnosti: VYZKOUŠET KONTAKTOVAT NÁS

© 2024 Všechna práva vyhrazena. TCC online s.r.o.