Psychodiagnostika a nástroje pro zpětnou vazbu jako součást HR systémů, ATS i AI

09. 11. 2023

Využíváte ve firmě HR systém či aplikaci? Dopřejte si maximální komfort a implementujte do nich psychodiagnostické metody a zpětnovazební nástroje. Jste dodavatelem komplexních HR řešení? Nabídněte managementu a personalistům ještě „něco“ navíc. Nástroje pro zpětnou vazbu i psychodiagnostické metody mohou být součástí HR systémů, ATS aplikací, a umíme je propojit také s umělou inteligencí.

Trendem je zjednodušování. S pomocí našich nástrojů implementovaných v systémech, které firmy běžně využívají, můžete zjednodušit jak nábor, tak rozvoj zaměstnanců nebo třeba podpořit poskytování zpětné vazby na úrovni jednotlivce, týmu či celé firmy.

Standardně je mezi klienty velmi oblíbená implementace 360° zpětné vazby a stále častěji implementujeme také Zaměstnanecký průzkum. Ten je užitečným pomocníkem při zjišťování zpětné vazby na úrovni celé firmy. Management nebo personalisté tak získávají cenná data o tom, co zaměstnanci oceňují a co může být konkurenční výhodou oproti jiným zaměstnavatelům. Anebo co lidi trápí, co jsou příčiny odchodu nebo které skupiny zaměstnanců jsou fluktuací ve firmě nejvíc ohroženy. Firmy pak mohou cílit opatření pro zvýšení angažovanosti, spokojenosti a loajality tam, kde to má největší šanci na úspěch.

Dalším příkladem může být implementace naší Psychodiagnostiky a Job Matchingu do interních systémů využívaných pro nábor zaměstnanců a pro identifikaci osobnostního potenciálu v různých pracovních rolích, kompetencích či pozicích. Naše nástroje umíme implementovat také do chatbota nebo dalších řešení, která využívají prvky AI.

Zajímají Vás možnosti integrace více?
Kontaktujte nás na info@tcconline.cz.

Marta Fabiánová – Managing Director TCC online

Marta Fabiánová, Managing Director TCC online

Článek vyšel v příloze magazínu HR forum Technologie pro HR, říjen 2023

Potřebujete poradit?

Pavla Kaňková

+420 771 297 711

Blog

Jaké číslo z průzkumu spokojenosti si máme dát do KPI’s?

24. 06. 2024

Řešíte, jaká čísla z průzkumů spokojenosti, angažovanosti a loajality máte zahrnout do cílů či KPI’s manažerů? Jak...

ROZHOVOR – Šimon Pánek, Člověk v tísni: Můžete něco cítit jako manažer a lídr, ale od určité velikosti organizace už to nestačí a věci je potřeba objektivizovat

21. 06. 2024

V roce 2023 jsme realizovali Zaměstnanecký průzkum pro humanitární organizaci Člověk v tísni. Jaké byly výsledky, co...

Došli jste až sem? Tak už máte jen 2 možnosti: VYZKOUŠET KONTAKTOVAT NÁS

© 2024 Všechna práva vyhrazena. TCC online s.r.o.