Představujeme náš tým. Seznamte se s Radkou!

26. 09. 2023

Radka je další z kolegyň, která obohatila náš obchodní tým. Přečtěte si rozhovor níže a zjistíte mimo jiné i to, jaké zimní sporty miluje a co o ní říkají kolegové. Příjemné čtení!

Radka Blaťáková, Account Manager TCC online
Radka Blaťáková, Account Manager TCC online

Proč jsi se rozhodla pro práci právě v TCC online? Co tě na práci u nás baví nejvíc?

Než jsem odešla na mateřskou dovolenou, dělala jsem několik let v TCC. Když jsem pak zvažovala návrat do práce, Bára Daňková mi nabídla spolupráci s TCC online. Vzhledem k předchozí spolupráci, vstřícnému a lidskému přístupu lidí z TCC online to pro mě byla jasná volba. Věděla jsem, že tady bude skvělý tým a hlavně možnost skloubit práci s péčí o děti a této flexibility si velmi vážím, protože to dnes (bohužel) není samozřejmost. 

Vyhovuje mi prostředí menších firem, na práci u nás se mi nejvíc líbí právě komplexnost. Člověk má možnost být u věcí od začátku do konce.

V čem jsou podle tebe produkty TCC online jedinečné? 

Líbí se mi, že jsou naše produkty opravdu kvalitní a fungují. Vývoj máme ve vlastních rukou, nástroje kontinuálně inovujeme a vylepšujeme. Vyvíjíme je i na základě zpětné vazby od klientů, což mi přijde super. Osobně si pamatuji, že v dobách mé práce v TCC bylo TCC online v podstatě v plenkách a s obdivem tak sleduji, jak obrovský posun vpřed za těch několik let firma udělala. 

Co ráda děláš ve volném čase?

Mám tři děti, takže toho volného času pro sebe moc nemám (smích). Každopádně ráda trávím čas aktivně. Jsem ten typ člověka, který miluje hory a zimu víc než léto a moře. Miluji lyže ve všech podobách, ať už jsou to běžky, sjezdovky, freeride nebo skialpy. Na skialpy už je občas potřeba mít nějaké zkušenosti a znalosti, takže mám za sebou třeba i lavinový kurz. Vzhledem k neustálému ruchu kolem sebe preferuji ve volných chvílích samotu v přírodě a víc mě láká pohyb mimo populární sjezdovky, bez lidí. 

Jinak moc ráda trávím čas s dětmi. Cestujeme, jezdíme na výlety a teď už všechny děti lyžují s námi. 

Řekni nám něco, co o tobě málokdo ví

Od mala jsem dělala orientační běh, takže umím dobře číst v mapách a málokdy se ztratím. Občas jsme při běhu měli třeba jen vrstevnicové mapy, takže jsem v tom celkem vytrénovaná (smích). Vždycky mě to bavilo a pokaždé, když někam vyrazíme, nejdu s davem, ale koukám kolem sebe a zajímám se o cestu. 

Co o Radce říkají kolegové? 

Radka pro mě vždycky byla inspirující díky své pozitivní energii, vitalitě a praktičnosti. Umí věci říkat mile, a přitom otevřeně a na rovinu, což ne každý dokáže. Nenechá se zastavit překážkami a jde do všeho s chutí, ale ne bláznivě nebo naivně. A teď coby mnohonásobné maminky jsou u ní tyhle vlastnosti ještě úžasnější a silnější. Radka je skvělou posilou do našeho týmu, o kterou se naši zákazníci mohou opřít a spolehnout se na ni i v náročných situacích.

Jsem velmi ráda, že se k nám připojila právě Ráďa! Je neuvěřitelně spolehlivá a přináší našemu týmu nový impuls a pohled. Myslím, že k nám do týmu skvěle zapadla.

Jsem moc ráda, že je Ráďa součástí našeho týmu. Je vždy plná energie, ochotná s čímkoli pomoci, velmi aktivně řeší vše potřebné a je prostě super s ní spolupracovat.

Potřebujete poradit?

Pavla Kaňková

+420 771 297 711

Blog

Jaké číslo z průzkumu spokojenosti si máme dát do KPI’s?

24. 06. 2024

Řešíte, jaká čísla z průzkumů spokojenosti, angažovanosti a loajality máte zahrnout do cílů či KPI’s manažerů? Jak...

ROZHOVOR – Šimon Pánek, Člověk v tísni: Můžete něco cítit jako manažer a lídr, ale od určité velikosti organizace už to nestačí a věci je potřeba objektivizovat

21. 06. 2024

V roce 2023 jsme realizovali Zaměstnanecký průzkum pro humanitární organizaci Člověk v tísni. Jaké byly výsledky, co...

Došli jste až sem? Tak už máte jen 2 možnosti: VYZKOUŠET KONTAKTOVAT NÁS

© 2024 Všechna práva vyhrazena. TCC online s.r.o.