Představujeme náš tým. Seznamte se s Pavlou!

18. 08. 2023

Pavla je jednou z nejnovějších kolegyň, která doplnila náš obchodní tým. Přečtěte si rozhovor níže a zjistíte mimo jiné i to, kterým sportům se ráda věnuje ve volném čase a co o ní říkají kolegové. Příjemné čtení!

Pavla Kaňková, Account Manager TCC online
Pavla Kaňková, Account Manager TCC online

Proč jsi se rozhodla pro práci právě v TCC online? Co tě na práci u nás baví nejvíc?

Když jsem začala hledat novou práci, chtěla jsem kompletně změnit obor. V minulosti jsem se pohybovala v oblasti školství, ale cítila jsem, že bych u toho nevydržela. No a pak jsem viděla inzerát TCC online a hned jsem měla jasno. Věděla jsem, že to je práce, o kterou mám zájem, a příjemný pocit během pohovoru to jen potvrdil. 

Jednoznačně mě baví náš kolektiv, ten pro mě byl obrovským plus už během pohovoru. No a pak je to hlavně komunikace s klienty, která zároveň tvoří podstatnou část mojí práce. Taky se mi líbí, že jsme schopni pokrýt širokou škálu potřeb klientů, máme možnost tvořit různorodé nabídky a člověk se tak nikdy nenudí.

V čem jsou podle tebe produkty TCC online jedinečné? 

Pro mě osobně jsou jedinečné tím, že jsou opravdu přesné a fungují dobře. Když jsem si vyzkoušela například náš Multifaktorový osobnostní profil, byla jsem až v šoku jak přesně výsledky odpovídají tomu, jak vnímám sebe samotnou. Můžu tak s klidným srdcem produkty nabízet klientům a nemusím se bát, že bych doporučila něco špatného.

Co ráda děláš ve volném čase?

Miluju přírodu, procházky a vodu, ať je to jezero, řeka, cokoliv. Ráno před prací chodím na procházky a mám ráda túry. Ty výhledy, co má člověk po výšlapu, jsou ta nejlepší odměna. Obecně věnuji hodně energie sportu. Plavání mě baví asi nejvíc a v létě mám taky ráda wakeboard, bruslení nebo jízdu na kole. Ráda se učím nové věci a baví mě výzvy, takže s radostí zkouším nové sporty a těší mě vidět zlepšení. 

Řekni nám něco, co o tobě málokdo ví

Sice miluju sporty, ale přirozené nadání pro ně rozhodně nemám. Jako dítě jsem byla docela outsider a při sportu jsem byla ta poslední, kterou si vybrali do týmu. Pak ale přišla vysoká škola a já jsem se začala sporty pořádně učit. Měla jsem třeba trenéra na plavání a teď se učím volejbal. Takže i když mě ostatní často berou jako sportovní typ, není tomu tak, je za tím jen spousta dřiny (smích). 

Jinak jsem jako malá ráda malovala i kreslila, dlouho jsem se tomu nevěnovala, ale teď se k tomu postupně vracím. Takže se třeba těším, že si půjdu sednout někam do města a budu kreslit budovy.

Co o Pavle říkají kolegové? 

Páju k nám přivedla série šťastných náhod a já jsem za ně moc vděčná. Už od začátku je Pája akční, hledá „jak na to“, rychle se učí a okamžitě zapadla do týmu. Její upřímná radost z různých úspěchů je nakažlivá a myslím, že tu pozitivitu oceňují i klienti, se kterými je v kontaktu. A taky mě motivuje ve zdokonalování v němčině. Also danke Pája!

Pája je skutečně skvělým přínosem pro náš tým. Její šikovnost jde ruku v ruce s pozitivní energií, kterou do pracovního prostředí vnáší. Její usměvavá povaha má nakažlivou sílu a vytváří tak úžasnou atmosféru, která se šíří mezi námi všemi. Práce s ní je prostě radost:-).

Pája je pečlivá, poctivá a velmi přátelská mladá žena. Mám radost, že je mou kolegyní, skvěle zapadá do týmu a spolupráce s ní mě vždycky těší!

Potřebujete poradit?

Pavla Kaňková

+420 771 297 711

Blog

Jaké číslo z průzkumu spokojenosti si máme dát do KPI’s?

24. 06. 2024

Řešíte, jaká čísla z průzkumů spokojenosti, angažovanosti a loajality máte zahrnout do cílů či KPI’s manažerů? Jak...

ROZHOVOR – Šimon Pánek, Člověk v tísni: Můžete něco cítit jako manažer a lídr, ale od určité velikosti organizace už to nestačí a věci je potřeba objektivizovat

21. 06. 2024

V roce 2023 jsme realizovali Zaměstnanecký průzkum pro humanitární organizaci Člověk v tísni. Jaké byly výsledky, co...

Došli jste až sem? Tak už máte jen 2 možnosti: VYZKOUŠET KONTAKTOVAT NÁS

© 2024 Všechna práva vyhrazena. TCC online s.r.o.