Představujeme náš tým. Seznamte se s Monikou

11. 05. 2021

Kvalita produktů, kontrola toho, aby dotazníky dobře měřily a splňovaly požadovaná kritéria, to je hlavní náplní práce naší, věčně usměvavé, kolegyňky, Moniky Novákové, která v TCC online pracuje jako analytička. Ačkoli její práce není na první pohled vidět, je absolutně nezbytná a Monika je na ni náležitě pyšná. Co ráda dělá ve volném čase, a proč jí budeme v nejbližších dnech držet palce? Nejen to prozradíme v článku níže.

Monika Nováková Analyst foto

Co tě nejvíc baví na práci v TCC online? Proč jsi se rozhodla pro práci právě u nás?

Do TCC group jsem se hlásila cíleně, a to na základě předmětu Psychologie práce a organizace, který jsem měla ve škole. Uvědomila jsem si, že přesně tento obor mě zajímá. Proto jsem také hned zjišťovala, kde bych v tomto směru mohla najít uplatnění. Na trhu byli asi tři vhodní kandidáti, ale když jsem koukala na weby, hned jsem se rozhodla. Poslala jsem e-mail, potkali jsme se osobně a brzy poté jsem byla přijata. Kromě TCC online působím také v mateřské společnosti TCC, kde se věnuji vývoji a inovacím produktů v oblasti vzdělávání a rozvoje.

Na práci mě nejvíc baví různorodost a možnost stát za zrodem nového nástroje, který má smysl. Také mě baví, když vyvíjíme něco nového. Někdy vývoj trvá i rok či déle, a když ve finále daný nástroj dobře měří a klienti o něj mají zájem, přináší mi to skvělý pocit uspokojení. Také spolupracujeme jako tým a tvoříme kvalitní produkty, ve kterých vidím smysl a můžu tedy být na svoji práci hrdá. A náš tým miluji, jsou to skvělí lidé a moc se těším, až budeme opět pracovat v kanceláři a pravidelně se potkávat. 

V čem jsou, podle tebe, produkty TCC online jedinečné?

Za mě jejich jedinečnost spočívá jednoznačně v kvalitě. Jsem zodpovědná za to, že naše nástroje měří správně, a jsem pyšná, že naše dotazníky opravdu fungují. Neustále hledáme možnosti a příležitosti, a aktivně pracujeme na zlepšení. Jedinečnost tedy vidím v tom, že máme kvalitní nástroje splňující kritéria daná na testy psychometrických charakteristik, a zároveň aplikovatelné v praxi. 

Co ráda děláš ve volném čase?

Moc ráda sportuji a nemůžu se dočkat, až budu moct znovu do posilovny. Díky momentální situaci jsem si oblíbila běh a dokonce jsem si pořídila náčiní domů. Koupila jsem si osu a kotouče a dřepuji. Jen sousedi z toho nemají moc radost. Také miluji hru na klavír, líbí se mi, že svoji oblíbenou hudbu dokážu sama vyprodukovat. Dvakrát týdně dokonce hru na klavír učím, mám studenty od začátečníků po pokročilé. No a jinak mě baví knihy a také stále ještě studuji, takže tím trávím spoustu volného času. Studuji psychologii na FF UK a co nevidět mám státnice, tak snad se podaří.

Co o Monice říkají kolegové?

„ Moniku jsem poprvé slyšela hrát na klavír na vánočním večírku v roce 2019. Byla jsem uchvácená. Mělo to takovou pozitivní energii, to se nedá vůbec popsat. Když nad tím tak přemýšlím, pozitivní energie je to, co z Moniky vnímám při každém setkání, je to úžasné.”

„Monča je neskutečně pozitivní člověk a její optimistický přístup je obdivuhodný. Dobrá energie a motivace pracovat z ní vyzařují i během online schůzek.”

Řekni nám něco, co o tobě málokdo ví

Dávám si ráno ledovou sprchu! (smích) Jinak miluji češtinu, baví mě všechna stylistická vybočení, takže momentálně dělám všem spolužákům korekturu diplomových prací. Také jsem rok studovala na medicíně, kam jsem se dostala bez přijímaček jen na základě studijního prospěchu. Zjistila jsem ale, že to není obor pro každého. Medicína mě nenaplňovala, proto jsem se zaměřila na studium  psychologie. Ta mě moc baví, jsem tedy ráda, že jsem se rozhodla změnit obor, a smířila se s tím, že ne všechny školy pro nás musí být to pravé. 

S Monikou si povídala Kathrin Decknerová, Junior Marketing Specialist TCC online.

Potřebujete poradit?

Pavla Kaňková

+420 771 297 711

Blog

Jaké číslo z průzkumu spokojenosti si máme dát do KPI’s?

24. 06. 2024

Řešíte, jaká čísla z průzkumů spokojenosti, angažovanosti a loajality máte zahrnout do cílů či KPI’s manažerů? Jak...

ROZHOVOR – Šimon Pánek, Člověk v tísni: Můžete něco cítit jako manažer a lídr, ale od určité velikosti organizace už to nestačí a věci je potřeba objektivizovat

21. 06. 2024

V roce 2023 jsme realizovali Zaměstnanecký průzkum pro humanitární organizaci Člověk v tísni. Jaké byly výsledky, co...

Došli jste až sem? Tak už máte jen 2 možnosti: VYZKOUŠET KONTAKTOVAT NÁS

© 2024 Všechna práva vyhrazena. TCC online s.r.o.