Představujeme náš tým. Seznamte se s Martou!

14. 09. 2021

Marta je naší výkonnou ředitelkou a stará se primárně o to, aby náš tým držel pohromadě a vše fungovalo tak, jak má. Co ji vedlo k přijetí své nynější pozice a proč ji práce v TCC online baví? Nejen o tom si budeme s Martou povídat. V rozhovoru se dozvíte mimo jiné i to, jaký je podle ní klíčový moment v historii firmy a co o ní říkají kolegové. Příjemné čtení!

16_9_blog 1200xpx

Proč jsi se rozhodla přijmout pozici Managing Director?

V rámci firmy si dáváme volnost a svobodu na všech úrovních a co se domluví, to platí. Ve firmě máme seskupení šikovných, motivovaných a zodpovědných lidí, což jsou pro mě od začátku cenné hodnoty. Když mě Bára Daňková s nabídkou vedení firmy oslovila, byla jsem na mateřské, ale díky zmíněné svobodě a flexibilitě v organizaci času jsem si dokázala představit, že pozici zvládnu i se dvěma malými dětmi. Také jsem byla po předchozí dlouholeté práci v TCC připravená vyzkoušet novou výzvu, takže nabídka od Báry byla pro mě skvělou příležitostí.

Co tě nejvíc baví na práci v TCC online?

Vzděláním jsem sociolog, takže mě baví interpretace výsledků průzkumů, hledat ve věcech souvislosti a číst z dat příběh. Baví mě i ta psychologická část práce, kde například pomáhám klientům rozklíčovat kandidáta na základě Psychodiagnostiky. Je to jako luštění křížovky a nejvíc mě těší, když na klientech vidím ten úžas typu „to není možný, jak přesně jste toho kolegu popsala”. Mám pak pocit, že odvádíme dobrou a poctivou práci, která je praktická a užitečná.

V čem jsou podle tebe produkty TCC online jedinečné?

Podle mě jsou naše produkty jedinečné svojí kombinací užitku a minimalismu. Snažíme se cílit na to, co klient opravdu potřebuje, bez zbytečností kolem. Vyvíjíme produkty na základě toho, co řešíme s klienty, a snažíme se, aby nic nepřebývalo ani nechybělo. Také nedáváme přednost designu na úkor kvality; kvalita má u nás vždy přednost. Snažíme se dodat klientům co nejlepší produkt a věříme, že umění je na pár stránkách poskytnout vše potřebné a ptát se jen na to opravdu přínosné, ne mít v dotazníku za každou cenu co nejvíce otázek a ve výstupu co nejvíce stránek.

Co je podle tebe největší milník TCC online? Co považuješ za významnou událost v historii naší firmy?

Klíčový moment byl podle mého před více než deseti lety, kdy se nápad založení firmy přetavil do reality. Podnětem byl meeting s tehdejším klientem TCC, který byl náročný a nechápal, proč firma neposkytuje řešení online. V té době to neměl v podstatě nikdo, ale Bára Daňková si řekla, že to musí být možné udělat, a myšlenku převedla do reálu. To mi přijde jako naprosto zásadní moment; ta myšlenka a to, že se potkali ti správní lidé, kteří nápad mohli uskutečnit. Poté těch klíčových momentů bylo mnoho, ale tento je podle mě naprosto zásadní. 

Pro mě osobně byl pak obrovský milník například to, že jsem v době pandemie vedla první online poradu (smích). A také mě až skoro dojalo, když jsme se všichni sešli koncem minulého roku před Vánoci a mohli jsme si říct, že jsme nejen zvládli jako firma přežít pandemii, ale dokonce jsme udělali nejlepší finanční výsledek v naší historii. Byli jsme vyčerpaní, ale zároveň to byl obrovsky posilující moment.

Co ráda děláš ve volném čase?

Většinou nedělám nic konkrétního, ráda trávím čas s lidmi, které kolem sebe mám. Ať už se jedná o přátele, rodinu nebo nejčastěji děti, jednoduše jsem ráda mezi lidmi a nechávám to plynout. A úplně nejraději mám cestování. Mám štěstí, že můj muž je úžasný průvodce a ať jedeme kamkoliv, všechno zařídí a zjistí předem, od jídla po zážitky, a máme pokaždé skvělou dovolenou. Dřív jsem byla schopná průvodce danou destinací kupovat až na místě a číst až cestou domů (smích). Pokud to tedy zrovna jde, cestováním s rodinou trávím čas moc ráda.

Řekni nám něco, co o tobě málokdo ví

Umím trochu dánsky, miluji ten jazyk a cokoliv dánského. Před pár týdny jsem měla narozeniny a jako překvapení jsem dostala výlet do mé milované Kodaně. Nějakou dobu jsem tam žila a možnost vrátit se tam mě vždycky úplně dostane. A druhá zajímavost o mně je taková vtipná příhoda; svého muže jsem poprvé potkala na Assessment Centru TCC – on byl jeden z kandidátů na výběrovou stáž a já hodnotitel. Naše cesty se propojily o dost později, ale s nadsázkou dodnes říkám, že naše nástroje opravdu dobře fungují a umí najít nejen skvělé kolegy a pracovníky, ale i partnery pro život (smích).

Co o Martě říkají kolegové?

Marta je naprosto úžasná. Nejen, že je suverénní partner pro jakýkoli top management, ale navíc si všechny získá během pár minut. A to neuvěřitelnou kombinací extrémní bystrosti a intelektu spolu s empatií, pochopením pro druhé a zároveň schopností vidět za roh a moudrostí. A ještě navíc u toho skvěle vypadá :). I když Martu znám dlouho, tak mě pořád překvapuje tím, co všechno dokáže. Myslím, že to, že Marta přijala nabídku stát se naší výkonnou ředitelkou, bylo to nejlepší, co se nám mohlo stát. Díky Martě, její energii, lidskosti a schopnosti dodávat jistotu druhým jsme úspěšně zvládli i tak náročné období, jako byl uplynulý covidový rok.

Na Martě nejvíc oceňuji, jak srší energií a elánem a jak neuvěřitelně poctivě ke všemu přistupuje – spokojí se jen s tím nejlepším řešením, ať už jde o interní záležitost nebo řešení pro klienta.

Marta je obdivuhodně kreativní, vždycky dokáže rychle vymyslet něco, co ostatní pobaví a zpříjemní společný čas. 

Marta má neskutečnou energii a je lepidlo celého týmu. Je odborníkem na svoji práci, umí skvěle improvizovat, když je třeba, a na firmě i lidech jí velmi záleží. Mám ji moc ráda a nedovedu si bez ní práci v TCC online představit. Vlastně všichni ji máme rádi a je vidět, že ona má ráda nás i svoji práci :).

Potřebujete poradit?

Pavla Kaňková

+420 771 297 711

Blog

Jaké číslo z průzkumu spokojenosti si máme dát do KPI’s?

24. 06. 2024

Řešíte, jaká čísla z průzkumů spokojenosti, angažovanosti a loajality máte zahrnout do cílů či KPI’s manažerů? Jak...

ROZHOVOR – Šimon Pánek, Člověk v tísni: Můžete něco cítit jako manažer a lídr, ale od určité velikosti organizace už to nestačí a věci je potřeba objektivizovat

21. 06. 2024

V roce 2023 jsme realizovali Zaměstnanecký průzkum pro humanitární organizaci Člověk v tísni. Jaké byly výsledky, co...

Došli jste až sem? Tak už máte jen 2 možnosti: VYZKOUŠET KONTAKTOVAT NÁS

© 2024 Všechna práva vyhrazena. TCC online s.r.o.