Představujeme náš tým. Seznamte se s Láďou!

14. 06. 2022

Láďa je naše remote posila na software development a rozhovor s ním je tedy unikátní příležitost poznat našeho nejutajenějšího člena týmu! Jak vypadá Láďův pracovní den? Proč se pro nás rozhodl pracovat a co o něm říkají kolegové? Nejen to se dozvíte v rozhovoru níže. Příjemné čtení! 

Ladislav Čepek, Software Developer TCC online
Ladislav Čepek, Software Developer TCC online

Proč jsi se rozhodl pro práci v TCC online? Co pro tebe bylo impulsem?

Primárně mě zaujala možnost práce na unikátním a zajímavém projektu. Na pohovoru jsem se pak setkal s Petrem Šikem a Honzou Šeligou. Ti ve mně vyvolali dojem, že budu v dobrých rukou a hodně se od nich naučím. Taky jsem měl podle sociálních sítí dojem, že bude ve firmě dobrý kolektiv, a rozhodně jsem se nemýlil!

Pracuješ čistě v remote režimu, jak tedy vypadá tvůj typický pracovní den? Dokážeš nám to trochu přiblížit?

Obvykle vstanu v 9:30 a připojím se na ranní vývojářský standup meeting. Pak jdu na procházku s pejskem, dám si snídani a několik hodin pracuji. Pokud nemám ten den nic urgentního, něco si uvařím a poobědvám a znovu začínám pracovat až k večeru. Dělám pak ale do pozdních hodin, obvykle třeba do 1–2 hodin ráno, vyhovuje mi to tak více a jsem v tu dobu produktivnější. 

Kolik tvého času padne na vývoj nového systému?

Momentálně 100 %.

Co rád děláš ve volném čase?

Rád koukám na seriály, filmy, hraju videohry a čtu. Taky chodíme se ženou na procházky s pejskem a na rande někam na dobrou kávu a zákusek. Rád vařím a během lockdownu jsem dokonce začal i péct a pěstovat bylinky. Jinak se snažím průběžně si rozšiřovat obzory v oboru, takže občas ve volném čase i programuji. 

Řekni nám něco, co o tobě málokdo ví

Nesnáším auta a umím výbornou pizzu.

Co o Láďovi říkají kolegové?

Láďa je naše paní Columbová, v tom nejlepším slova smyslu. Málokdo ho kdy viděl (někteří dokonce nikdy), zato jsou jeho nápady a řešení k nezaplacení a vidí je naopak úplně všichni, tedy alespoň ti, kteří používají jakýkoliv náš nástroj. Skoro se mu podařilo utajit i svatbu :o) Láďa je obrovsky platným členem týmu a pokud ostatní kluci z IT říkají, že má „fakt hezký kódy“, tak já jim naprosto věřím. 

V naší firmě se dělíme na dvě skupiny – na ty, kteří zažili Láďu ještě naživo a ty, kteří už ho znají jen jako tajemnou vzdálenou paní Columbovou z Jeseníků. Jsem rád, že jsem v první skupině:-)

Potřebujete poradit?

Pavla Kaňková

+420 771 297 711

Blog

Jak ve firmě začít využívat online psychodiagnostiku? INFOGRAFIKA

15. 08. 2024

Chcete začít využívat psychodiagnostické metody ve svém týmu nebo firmě? A nevíte jak na to? Inspirujte se tipy, které shrnuje...

Co připravujeme na HRko 2024? Těšíme se na Vás nejen na TCC online DIGI Stage, ale také na Festivalu HR řešení

14. 08. 2024

Léto je v plném proudu a my už ladíme detaily na HRko! Letos se na akci chystáme téměř všichni, včetně zástupců našeho...

Došli jste až sem? Tak už máte jen 2 možnosti: VYZKOUŠET KONTAKTOVAT NÁS

© 2024 Všechna práva vyhrazena. TCC online s.r.o.