Představujeme náš tým. Seznamte se s Kathrin!

18. 07. 2022

Kathrin se k nám připojila téměř dva roky zpátky a společně s Marcelou se u nás stará o marketing. Přečtěte si rozhovor níže a zjistíte mimo jiné i to, ve kterých zemích už Kathrin žila a co o ní říkají kolegové. Příjemné čtení!

Kathrin Decknerová
Kathrin Decknerová, Marketing Specialist TCC online

Proč jsi se rozhodla pro práci právě v TCC online? Co tě na práci u nás baví nejvíc?

Po předchozích pracovních zkušenostech jsem hledala práci v oboru studia, abych mohla nové znalosti ze školy průběžně aplikovat v praxi, tedy ideálně v rámci pozice zaměřené na marketing. Také jsem chtěla do menšího kolektivu, kde bych měla více prostoru pro kreativitu a obecně trochu osobnější přístup. TCC online tohle nabízelo a od začátku se mi líbila profesionální, ale přátelská atmosféra. Zároveň mám díky mamince personalistce blízko k oblasti HR, takže tohle byly hlavní důvody proč jsem se pro práci nakonec rozhodla.

Nejvíc mě baví volnost v rámci mé pozice a právě možnost být kreativní. Líbí se mi, že si každodenní práci mohu rozvrhnout podle svého, a především, že můžu dát prostor vlastní iniciativě. Například mám možnost se podílet na tvorbě marketingové strategie a vylepšování naší vizuální identity v podstatě od začátku spolupráce s TCC online. Třešničkou na dortu je pak skvělý kolektiv, být v menším týmu kolegů má určitě něco do sebe. 

V čem jsou podle tebe produkty TCC online jedinečné? 

Myslím si, že naše produkty jsou jedinečné z mnoha důvodů. Záleží, z jakého úhlu se na to člověk podívá, ale osobně mě od začátku nejvíce fascinovala přesnost a zároveň komplexnost našich produktů. Když jsem si v rámci přijímacího řízení vyzkoušela některé testy na vlastní kůži, byla jsem překvapená, jak přesně na mě výsledky sedí. Baví mě, že celý vývoj děláme my sami, tedy zaměřujeme se na to, co je pro klienty opravdu důležité. Můžeme tak poskytnout užitečné výstupy a vyhovět specifickým potřebám klientů. 

Co ráda děláš ve volném čase?

Moc ráda vařím, nejvíc mě baví improvizovat a většinou nedokážu vařit podle receptu, aspoň ne úplně přesně. Proto mi nejspíš moc nejde pečení, tam ta improvizace většinou nevyjde moc dobře (smích). Nejraději vařím tak, že vezmu surovinu, na kterou mám zrovna chuť, a zkusím kolem ní vymyslet celé jídlo.

Obecně jsem docela velký nadšenec do jídla, baví mě objevovat dobré restaurace, kavárny a s tím spojená zajímavá místa. Tím pádem taky moc ráda cestuji a poznávám nové kultury, můj sen je podívat se do Austrálie nebo na Nový Zéland. Jinak ráda trávím čas s lidmi, největší radost mi udělá třeba posezení s blízkými nebo si jen tak s někým hezky popovídat. 

Řekni nám něco, co o tobě málokdo ví

Mám ráda narozeniny a miluju překvapení, může to být i úplná hloupost (smích). Jinak moc lidí neví, že jsem se narodila v Německu a několik let jsem žila na Kanárských ostrovech. Převážně jsem ale vyrostla v Čechách a rodina je taky místní, takže bohužel německy umím jen trochu ze školy a španělsky už vůbec. Taky jsem studovala rok v Americe během střední školy a dohromady jsem se za život stěhovala už tak minimálně 10×, takže bych řekla, že se umím docela dobře balit a adaptovat na nová místa

Co o Kathrin říkají kolegové? 

Kathrin je přesně ten mladý člověk, co Vás rozčiluje tím, že si přejete, aby Vaše mladší já bylo taky takové. Kathrin je nápaditá, schopná, cílevědomě jde za svým a hlavě ví, co chce. A k tomu s ní člověk rád zapaří, takže žádný suchar! Do týmu vnesla spoustu nápadů, skvěle zapadla do našeho DNA a pomáhá nám držet strukturu a být jako firma víc vidět, a to sakra profesionálně. 

Kathrin je nesmírně inspirativní kolegyně. Má ve všem pořádek, je tak spolehlivá, že někdy jsem to ve výsledku já, kdo zapomene, že ji o něco poprosil:) Vždy ochotně pomůže a dovede vycítit, když upadá nálada. To pak vytáhne nějakou zábavnou historku, kterou absolutně zachrání situaci! 

Kathrin je pro mě vzorem mladého člověka:-) Je vždy přátelská, otevřená, aktivní a především nesmírně systematická a zodpovědná. Nám starším naslouchá a respektuje náš názor, ale když si někdy myslí něco jiného, nebojí se vyjádřit. Je pro mne radost s ní spolupracovat.

 

Potřebujete poradit?

Pavla Kaňková

+420 771 297 711

Blog

Jaké číslo z průzkumu spokojenosti si máme dát do KPI’s?

24. 06. 2024

Řešíte, jaká čísla z průzkumů spokojenosti, angažovanosti a loajality máte zahrnout do cílů či KPI’s manažerů? Jak...

ROZHOVOR – Šimon Pánek, Člověk v tísni: Můžete něco cítit jako manažer a lídr, ale od určité velikosti organizace už to nestačí a věci je potřeba objektivizovat

21. 06. 2024

V roce 2023 jsme realizovali Zaměstnanecký průzkum pro humanitární organizaci Člověk v tísni. Jaké byly výsledky, co...

Došli jste až sem? Tak už máte jen 2 možnosti: VYZKOUŠET KONTAKTOVAT NÁS

© 2024 Všechna práva vyhrazena. TCC online s.r.o.