Opět podporujeme Jeden svět. Perfeed zajistí zpětnou vazbu v rámci diváckého hlasování o filmech a debatách

07. 02. 2023

Také v letošním roce podporujeme Mezinárodní festival dokumentárních filmů o lidských právech Jeden svět, který se koná od 22. března do 2. dubna po celém Česku. Jako už tradičně, s pomocí našeho nástroje Perfeed zajistíme technicky divácké hlasování o filmech a debatách v pražských kinech. V Praze projekce proběhnou v úvodu festivalu, tj. od 22. do 30. března 2023. A nás těší, že můžeme s pomocí Perfeedu podpořit 25. ročník festivalu, který se stal největší akcí svého druhu na světě.

Perfeed je nástroj, který se skvěle hodí pro okamžitou zpětnou vazbu. S jeho pomocí budou návštěvníci hodnotit filmy a debaty v rámci diváckého hlasování Je to jednoduché.

Jak hlasování v kinech probíhá?

  1. Zhlédnete film nebo se zúčastníte debaty.
  2. S pomocí čtečky QR kódů v mobilním telefonu načtete QR kód umístěný v příslušných kinech na plakátech, obrazovkách či plátnech.
  3. Označíte počet hvězdiček (čím více, tím lepší hodnocení).
  4. Odešlete svůj hlas.

Alternativně můžete využít rovněž tablety u východu z jednotlivých kin.

V rámci online projekcí bude možné hlasovat také přímo u jednotlivých filmů na webu.

V roce 2023 nese festival podtitul Cena bezpečí

„Všemi filmy letošního ročníku prostupuje téma nejistoty a hledání bezpečí. Ať už jde o pocity finančního zajištění, rodinného zázemí, anebo jistoty garantované státem, pro každého z nás tato spojení znamenají něco jiného. I cena, kterou jsme za bezpečí ochotni platit, je pro každého jiná. Sloganem Cena bezpečí bychom proto chtěli přimět publikum napříč ČR k zamyšlení a vzájemnému respektu k různorodým projevům strachu,“ uvádí ředitel festivalu Ondřej Kamenický. Zdroj: www.jedensvet.cz.

Těší nás, že můžeme podpořit tento jedinečný projekt.

Co všechno umí Perfeed, náš online nástroj pro jednoduché poskytování a přijímání zpětné vazby?

Perfeed je flexibilní online nástroj pro poskytování a přijímání okamžité zpětné vazby, kterou lze sledovat v čase a vyhodnocovat. Možnosti využití Perfeedu jsou široké. Je pomocníkem nejen v prostředí festivalů, eventů či konferencí, kde může dobře sloužit např. k hodnocení prezentací, spíkrů, celých eventů nebo třeba filmů, jako je tomu právě v rámci Jednoho světa, ale také pro poskytování a přijímání zpětné vazby ve firmách. Z výhod, které Perfeed přináší mohou profitovat jednotlivci i celé týmy. Podívejte se, co všechno umí náš Perfeed. Dopřejete si i Vy, zpětnou vazbu jednoduše, tady a teď. Sledujte ji a vyhodnocujte ji v čase.

Perfeed jako netradiční rozvojový nástroj

Perfeed je také velmi užitečný nástroj pro osobní rozvoj. Při minimálních nákladech můžete výrazně rozšířit dopad a efekty školení či tréninků. Již předem zjistíte, na co se potřebujete nejvíce zaměřit a po školení si průběžně ověřujete, jak jste se v konkrétních kompetencích posunuli.

Zaujal Vás Perfeed? Napište nám na info@tcconline.cz a vyzkoušejte ho na 30 dní zdarma!

Potřebujete poradit?

Pavla Kaňková

+420 771 297 711

Blog

Jak ve firmě začít využívat online psychodiagnostiku? INFOGRAFIKA

15. 08. 2024

Chcete začít využívat psychodiagnostické metody ve svém týmu nebo firmě? A nevíte jak na to? Inspirujte se tipy, které shrnuje...

Co připravujeme na HRko 2024? Těšíme se na Vás nejen na TCC online DIGI Stage, ale také na Festivalu HR řešení

14. 08. 2024

Léto je v plném proudu a my už ladíme detaily na HRko! Letos se na akci chystáme téměř všichni, včetně zástupců našeho...

Došli jste až sem? Tak už máte jen 2 možnosti: VYZKOUŠET KONTAKTOVAT NÁS

© 2024 Všechna práva vyhrazena. TCC online s.r.o.