Top 3 nejčtenější články roku 2020

14. 01. 2021

Rok 2020 je za námi a můžeme s jistotou říct, že to byl rok plný nečekaných zvratů, situací i změn. I přes všechny nástrahy, které nám předešlý rok nachystal, jsme se nenechali odradit a připravovali jsem pro Vás příspěvky, články a novinky, nejen na našem blogu. A které zprávy Vás zaujaly nejvíce? Podívejte se s námi na nejčtenější články roku 2020.

Job Matching – neocenitelný pomocník pro efektivní nábor i rozvoj

Job Matching byl žhavým tématem roku 2020 a bude jím i nadále, protože dokáže to, co personalisté a manažeři často hledají. Dokáže zefektivnit proces přijímání zaměstnanců i výběr talentů. Umožňuje firmám snížit náklady a získat přínosy v budoucnu. 

V tomto článku jste se dozvěděli, jak může být Job Matching užitečný při efektivním náboru a rozvoji, a jak již na počátku identifikujete kandidáty, kteří uspějí, nebo jejichž rozvoj přinese největší efekty. 

Celý článek zde.

Barbora Daňková: Češi zvolili nejužitečnější strategii, jak zvládnout krizovou situaci

Ve článku pro iDnes.cz popisovala naše jednatelka a HR Science Manager, Barbora Daňková, dopady celosvětové krize spojené s koronavirem, důležitost pozitivního přístupu a užitečnou strategii sdílení, kterou Češi zvolili v rámci první vlny boje s pandemií v březnu loňského roku. Článek byl inspirován naším Dotazníkem zvládání zátěže – stresu a možnými strategiemi, které lidé používají pro to, aby se vypořádali se zátěžovými a stresovými situacemi. 

Celý článek zde.

Emoční inteligence, nutnost pro digitální leadership ve světě ovládaném pandemií

Tento článek se věnoval tématu emoční inteligence a její důležitosti nejen při digitálním leadershipu. Barbora Daňková v tomto příspěvku popsala také nutnost emoční inteligence pro udržení spolupráce a motivace. Test Emoční inteligence je velkou novinkou naší Psychodiagnostiky v loňském roce a my jsme na něj náležitě pyšní:-).

Celý článek zde.

Autor: Kathrin Decknerová & Marcela Suková

Potřebujete poradit?

Pavla Kaňková

+420 771 297 711

Blog

Jak ve firmě začít využívat online psychodiagnostiku? INFOGRAFIKA

15. 08. 2024

Chcete začít využívat psychodiagnostické metody ve svém týmu nebo firmě? A nevíte jak na to? Inspirujte se tipy, které shrnuje...

Co připravujeme na HRko 2024? Těšíme se na Vás nejen na TCC online DIGI Stage, ale také na Festivalu HR řešení

14. 08. 2024

Léto je v plném proudu a my už ladíme detaily na HRko! Letos se na akci chystáme téměř všichni, včetně zástupců našeho...

Došli jste až sem? Tak už máte jen 2 možnosti: VYZKOUŠET KONTAKTOVAT NÁS

© 2024 Všechna práva vyhrazena. TCC online s.r.o.