Psychodiagnostika pro začátečníky i pokročilé opět na scéně

10. 04. 2019

Využíváte Psychodiagnostiku od TCC online nebo se k tomu chystáte? Nenechte si ujít příležitost seznámit se se všemi jejími funkčnostmi a možnostmi. S Psychodiagnostikou od TCC online dobře poznáte své lidi a lépe odhalíte jejich potenciál. Zkvalitníte nábor i adaptaci a přesněji identifikujete rozvojové potřeby jednotlivých zaměstnanců či týmů.

OK 2019_upoutavky

Otevřenými kurzy TCC Vás v příjemném prostředí karlínského výukového centra provede zkušená lektorka Mgr. Martina Zaorálková. Ta vždy pružně zohlední očekávání a konkrétní potřeby účastníků tak, aby všichni odcházeli spokojeni a obohaceni o know-how, které jim pomůže s výstupy online dotazníků a testů pracovat kvalitněji.

Lidské zdroje pod lupou – Online diagnostika

29. 4. 2019, 9:00–17:00, cena 3 800 Kč bez DPH

V rámci přípravy na kurz obdržíte unikátní odkaz na sérii 3 dotazníků, které si budete moci vyzkoušet „na vlastní kůži”. V kurzu se poté dozvíte, jak s online diagnostikou pracovat. Získáte náměty na zefektivnění procesu náboru a výběru, vyzkoušíte si konkrétní kazuistiky a poznáte, jak se o lidech dozvědět co nejvíce, abyste jim byli schopni nabídnout kvalitní rozvoj na míru. Využijte příležitost posílit svou profesionalitu a kompetence v oblasti psychodiagnostiky!

Online diagnostika pro pokročilé

16. 5. 2019, 9:00–17:00, cena 3 800 Kč bez DPH

Pokud již máte zkušenosti s online diagnostikou a chcete využívat její kouzla v plném rozsahu, pak je pro Vás určen právě tento kurz. Ten se zaměřuje zejména na praktické využití, nácvik používání kombinací dotazníků a zabývá se také interpretacemi výstupů, vč. nácviku poskytování zpětné vazby na jejich základě. Podrobněji také rozebereme Obchodní a Týmový profil a týmové výstupy.

 

Oba kurzy se konají v moderním výukovém centru TCC, Rohanské nábřeží 671/15a, Praha 8 a registrovat se můžete u kolegyně Martiny Svobodové na: m.svobodova@tcc.cz, která také ráda zodpoví všechny Vaše dotazy.

Těšíme se na Vás!

 

Potřebujete poradit?

Pavla Kaňková

+420 771 297 711

Blog

Jak ve firmě začít využívat online psychodiagnostiku? INFOGRAFIKA

15. 08. 2024

Chcete začít využívat psychodiagnostické metody ve svém týmu nebo firmě? A nevíte jak na to? Inspirujte se tipy, které shrnuje...

Co připravujeme na HRko 2024? Těšíme se na Vás nejen na TCC online DIGI Stage, ale také na Festivalu HR řešení

14. 08. 2024

Léto je v plném proudu a my už ladíme detaily na HRko! Letos se na akci chystáme téměř všichni, včetně zástupců našeho...

Došli jste až sem? Tak už máte jen 2 možnosti: VYZKOUŠET KONTAKTOVAT NÁS

© 2024 Všechna práva vyhrazena. TCC online s.r.o.