Příležitost! Hledáme posilu na pozici Account/Project Manager

11. 06. 2021

Hledá se Account/Project Manager

Chceš mít možnost řídit zajímavé projekty pro významné zákazníky? Nebojíš se zodpovědnosti a dělá ti radost důležitá a smysluplná práce? Jsi akční a rád/a věci posouváš k cíli? Přidej se k nám!

Do týmu TCC online hledáme kolegu/kolegyni na pozici Account/Project Manager.

Budeš mít na starost projekty pro zákazníky v ČR i v zahraničí, včetně těch největších hráčů na trhu. Běžně budeš komunikovat s HR manažery, top managementem a majiteli firem, tedy s lidmi, kteří ocení nejen vysokou profesionalitu, ale také schopnost být pro ně partnerem.

Co ti nabízíme

  • Zodpovědnou a samostatnou práci s velkým prostorem pro nápady, u nás má totiž každý slovo a možnost uplatnit své nápady.
  • Vysokou flexibilitu úvazku – zpočátku poloviční úvazek, který můžeme časem po vzájemné dohodě navyšovat.
  • Fungování ve flexibilním režimu home office/office.
  • Motivační ohodnocení odrážející úspěšnost jednotlivých projektů.
  • Angličtinu s rodilým mluvčím nebo možnost využít cokoli z opravdu široké nabídky kurzů TCC, mrkni na skoleninadlani.cz.
  • Skvělou atmosféru v týmu, my svoje hodnoty opravdu žijeme – vždycky hledáme užitečná řešení, jednáme spolu i s klienty partnersky a věříme, že každý člověk je klíčový a jeho hlas má být slyšet.

Tvojí mentorkou a hlavním parťákem bude naše KAM Ivana. Co říká o práci pro TCC online ona si můžeš přečíst tady.

Co k tomu potřebuješ?

  • Určitě velmi dobrou angličtinu (minimálně na úrovni B2) – někteří tví zákazníci česky prostě nemluví a bude jich stále víc.
  • Skvělé organizační dovednosti – zejména na tobě bude záviset úspěch projektu a jeho dobrá organizace.
  • Vynikající komunikační dovednosti a vstřícný přístup k zákazníkům – rozmazlujeme si zákazníky a pečujeme o ně, zaučujeme je do našich nástrojů a jsme jim vždy připraveni pomoci.
  • Proaktivitu a podnikatelský přístup – naši zákazníci oceňují flexibilitu, rychlost reakce a schopnost hledat užitečná řešení.

A pokud máš zkušenosti s řízením projektů, neváhej a staň se jedním/jednou z nás. Zkušenosti z oblasti lidských zdrojů pro tebe budou výhodou.

A kdo jsme my?

Jsme nadšená parta vývojářů, psychologů a dalších profesí. Patříme mezi špičku v online nástrojích pro HR – vyvíjíme a dodáváme psychodiagnostické dotazníky a testy, zaměstnanecké průzkumy nebo např. nástroje pro zpětnou vazbu. Více informací o nás najdeš na www.tcconline.cz

A máme také skvělou partnerskou společnost – TCC, která jako vzdělávací a poradenská společnost dává další rozměr možnostem v tom, co lze vymýšlet pro klienty a naučit se. Také jsou tam fajn lidi, se kterými sdílíme office.

Dává ti to smysl? Pak neváhej a kontaktuj nás na fabianova@tcconline.cz. Těšíme se na tebe!

 

Potřebujete poradit?

Pavla Kaňková

+420 771 297 711

Blog

Jak ve firmě začít využívat online psychodiagnostiku? INFOGRAFIKA

15. 08. 2024

Chcete začít využívat psychodiagnostické metody ve svém týmu nebo firmě? A nevíte jak na to? Inspirujte se tipy, které shrnuje...

Co připravujeme na HRko 2024? Těšíme se na Vás nejen na TCC online DIGI Stage, ale také na Festivalu HR řešení

14. 08. 2024

Léto je v plném proudu a my už ladíme detaily na HRko! Letos se na akci chystáme téměř všichni, včetně zástupců našeho...

Došli jste až sem? Tak už máte jen 2 možnosti: VYZKOUŠET KONTAKTOVAT NÁS

© 2024 Všechna práva vyhrazena. TCC online s.r.o.