Perfeed opět na velké akci, tentokrát na HRku v Ostravě

04. 10. 2019

Na podzim se uskuteční několik významných HR eventů, na kterých nebudeme chybět. Potkat nás můžete např. na HR párty & Festivalu, který se koná již 17. 10. 2019 v Ostravě.  Infopult TCC online naleznete v rámci Festivalu HR řešení. Marta Fabiánová a Ivana Mušetić zde budou připraveny zodpovědět všechny Vaše dotazy, týkající se našich nástrojů pro efektivní práci s lidskými zdroji.

Hodnocení na HRku

Pokud se HRka také zúčastníte, pak se zde letos „potkáte” rovněž s naším online nástrojem pro okamžitou a kontinuální zpětnou vazbu. Prostřednictvím Perfeedu budou moci všichni účastníci hodnotit jednotlivé případovky a workshopy.

 

Hodnocení? Prostřednictvím Perfeedu – jednoduše!

Účastníci budou mít k dispozcici program HR párty a Festivalu, kde bude u každé případovky či workshopu uvedený jedinečný QR kód. Po jeho načtení pomocí čtečky QR kódů v mobilním telefonu či tabletu bude možné případovku nebo workshop ohodnotit. A tak se organizátoři dozvědí např. to, jak účastníky případovka/workshop bavily, zda zaujalo téma nebo jak byly případovky/workshopy pro účastníky přínosné. Bude také možné organizátorům zaslat jiný vzkaz, týkající se konkrétního programu nebo třeba HRka obecně. 

 

Uvidíme se na HRku?

Pokud ano, určitě využijte možnosti vyjádřit svůj názor a zašlete svá hodnocení. Poskytnete organizátorům cennou zpětnou vazbu a vyzkoušíte si, jak jednoduše Perfeed funguje. Podrobnosti o HR párty a Festivalu zjistíte na webu akce, kde si také ještě stále můžete zakoupit vstupenky. Více informací o naší účasti v Ostravě také zde. Tešíme se na Vás na HRku!

 

Zajímá Vás jak by bylo možné Perfeed využít pro zkvalitnění zpětné vazby ve Vaší společnosti? Neváhejte a ozvěte se nám na info@tcconline.cz. Rádi Vám ukážeme, co všechno Perfeed dokáže.

 

Potřebujete poradit?

Pavla Kaňková

+420 771 297 711

Blog

Jaké číslo z průzkumu spokojenosti si máme dát do KPI’s?

24. 06. 2024

Řešíte, jaká čísla z průzkumů spokojenosti, angažovanosti a loajality máte zahrnout do cílů či KPI’s manažerů? Jak...

ROZHOVOR – Šimon Pánek, Člověk v tísni: Můžete něco cítit jako manažer a lídr, ale od určité velikosti organizace už to nestačí a věci je potřeba objektivizovat

21. 06. 2024

V roce 2023 jsme realizovali Zaměstnanecký průzkum pro humanitární organizaci Člověk v tísni. Jaké byly výsledky, co...

Došli jste až sem? Tak už máte jen 2 možnosti: VYZKOUŠET KONTAKTOVAT NÁS

© 2024 Všechna práva vyhrazena. TCC online s.r.o.