Online psychotesty – psychologické testy – osobnostní testy

V naší nabídce naleznete kvalitní online psychotesty vytvořené týmem zkušených psychologů s mnohaletou praxí v oboru. Validitu a reliabilitu našich psychotestů ověřujeme v širokém pilotním provozu, jejich výsledky jsou proto maximálně spolehlivé.

Podívejte se prosím na online psychotesty – psychologické testy – osobnostní testy v naší nabídce na: Psychodiagnostika.

Níže přinášíme výběr několika našich nejoblíbenějších dotazníků a testů. Podívejte se na Psychodiagnostiku, kterou využívají pro nábor a rozvoj HR manažeři a personalisté v korporacích i startupech v ČR i v zahraničí.

Multifaktorový osobnostní profil – online psychotest – psychologický test – osobnostní test

Naším vůbec nejoblíbenějším psychotestem, který je základním kamenem psychodiagnostiky zaměřené na osobnost je Multifaktorový osobnostní profil. Tento dotazník vypovídá zejména o základním osobnostním nastavení, vnímání světa, způsobu rozhodování a preferovaných činnostech. Výsledky tohoto osobnostního testu je možné kombinovat s dalšími psychodiagnostickými dotazníky a testy pro získání informací o testovaném zaměstnanci/kandidátovi.

Týmové role – online psychotest – psychologický test – osobnostní test

Psychotest zaměřující se na týmový profil sleduje míru preference různých týmových rolí. Použijete ho například pro testování pracovníků působících v rámci stabilních či projektových týmů případně při testování zaměstnanců či kandidátů, kteří mají zapadnout do Vašeho týmu. Pro detailní informace se prosím podívejte na podrobný popis psychologického testu Týmové role.

Kariérový kompas – online psychotest – psychologický test –osobnostní test

Psychotest Kariérový kompas Vám pomůže zjistit, jaké potřeby v rámci své profesní dráhy mají Vámi testovaní zaměstnanci nebo kandidáti na konkrétní pozice. Využijete ho zejména při testování výkonných pracovníků a pracovníků či kandidátů na nižší či střední manažerské pozice. Pro detailní informace o psychotestu pokračujte na Kariérový kompas.

Kompletní seznam našich psychodiagnostických metod naleznete zde: úplný přehled online dotazníků a testů.

Potřebujete poradit?

Pavla Kaňková

+420 771 297 711

Blog

Jaké číslo z průzkumu spokojenosti si máme dát do KPI’s?

24. 06. 2024

Řešíte, jaká čísla z průzkumů spokojenosti, angažovanosti a loajality máte zahrnout do cílů či KPI’s manažerů? Jak...

ROZHOVOR – Šimon Pánek, Člověk v tísni: Můžete něco cítit jako manažer a lídr, ale od určité velikosti organizace už to nestačí a věci je potřeba objektivizovat

21. 06. 2024

V roce 2023 jsme realizovali Zaměstnanecký průzkum pro humanitární organizaci Člověk v tísni. Jaké byly výsledky, co...

Došli jste až sem? Tak už máte jen 2 možnosti: VYZKOUŠET KONTAKTOVAT NÁS

© 2024 Všechna práva vyhrazena. TCC online s.r.o.