Doražte na HRko 2023, inspirujte se v našem roomu, který najdete ve žluté zóně, a soutěžte o exkluzivní antistresový balíček!

09. 08. 2023

Už několik let se pravidelně účastníme velké HR párty v Ostravě. Ani letos tomu nebude jinak. Opět vyrážíme na HRko, které se koná 12. 10. 2023 v DK Poklad v Ostravě. Co pro Vás připravujeme tentokrát? 

Kde nás najdete?

Room TCC online najdete ve žluté zóně, v 1. patře vpravo

Programem roomu TCC online Vás provede Marta Fabiánová (Managing Director TCC online). Pokud Martu ještě neznáte, představujeme ji zde.

Jaký bude program našeho roomu a na co se můžete těšit?

10:00 Petra Hořejší – ASB Česká republika

Jak na zpětnou vazbu v rychle expandující firmě aneb když už excel nestačí

Jak můžete pokrýt individuální potřeby všech zaměstnanců a zajistit, aby zpětná vazba motivovala? Nejen na to se zaměří Petra Hořejší z ASB Czech Republic, s.r.o. v interview s Martou Fabiánovou, Managing Director TCC online. Společně představí koncept zpětné vazby jako jeden z pilířů spokojenosti zaměstnanců a podělí se s Vámi o tipy a triky při  implementaci 360° zpětné vazby v rámci rychle expandující firmy. Co se povedlo, co nevyšlo, a na co si dát pozor? Přijďte se inspirovat! 

Petra Hořejší – ASB Česká republika

Petra Hořejší se oblasti lidských zdrojů věnuje více než 15 let, v poslední době především individuálnímu koučování a mentoringu. Aktuálně v ASB Group pracuje na budování HR brandu společnosti, rozšiřování business aktivit a v neposlední řadě také na zlepšování spokojenosti zaměstnanců. Nově také čelí velké výzvě, a sice „přerodu“ kdysi rodinné firmy na mezinárodní korporátní společnost, což s sebou nese řadu změn na poli práce s lidským potenciálem. Nejen o tom se dozvíte v rámci případovky na téma zpětné vazby v rychle expandující firmě.


11:00 Libuše Máchová – Kooperativa

Co všechno řeší firemní psycholog a co dělat, když ho ve firmě nemáte

Co nejčastěji řeší firemní psycholog? Přijďte do žluté zóny na vstup Libuše Máchové, která si bude s Martou Fabiánovou povídat o tom, jaká témata řeší na denním pořádku firemní psycholog a uvede nejčastější případy z praxe. Jaké jsou benefity firemního psychologa nejen pro manažery? Co je naopak možné outsourcovat a jak pomáhá Psychodiagnostika? Získejte konkurenční výhodu péčí o psychiku svých lidí!

Libuše Máchová – Kooperativa

Libuše Máchová o sobě ráda říká, že je multifunkční zařízení, a právě to je podle ní na pozici firemního psychologa výhodou. Může totiž propojit psychologický background s bohatými zkušenostmi kouče, konzultanta, lektora, facilitátora, realizátora AC/DC, interpretátora diagnostiky, a v mnoha případech i mediátora a krizového poradce. Záběr její práce je velmi široký, a právě to ji baví.

Její mantrou je slovo „užitečnost“ a je pro ni klíčové, že pozice firemního psychologa tento princip naplňuje. Jak? A co konkrétního řeší? To se dozvíte na přednášce na téma: Co všechno řeší firemní psycholog a co dělat, když ho ve firmě nemáte.


13:00 Iva Světíková a Monika Andrýsková – Česká zbrojovka

Jak na „feedback culture“ ve výrobní firmě – příběh z České zbrojovky

Jak realizují průzkumy tam, kde jsou dvě třetiny pozic dělnických? Tipy, triky a interní zkušenosti se Zaměstnaneckými průzkumy v České zbrojovce Vám představí Iva Světíková a Monika Andrýsková. Dozvíte se také, jak se dá využít Psychodiagnostika pro podporu výběrového řízení, a jak použít 360° zpětnou vazbu jako doplněk ročního hodnocení. Vybudujte pozitivní kulturu pravidelné zpětné vazby! 

Iva Světíková – Česká zbrojovka

Iva Světíková vystudovala VŠE v Praze, v rámci své kariéry prošla řadou HR pozic, přes Specialistku HR, HR business partnera a vedoucí personalistiky v českých i mezinárodních společnostech.  Od července 2022 má Iva na starost vedení HR ve společnosti Česká zbrojovka a.s., předním světovém výrobci ručních palných zbraní.

Monika Andrýsková – Česká zbrojovka

Monika Andrýsková vystudovala práva, ale našla své uplatnění v oblasti HR. V Česká zbrojovce je od roku 2020, kdy prošla pozicemi Personalistky, Specialistky HR a aktuálně je na pozici HR Business Partnera pro obchod, R&D, nákup, finance aj.


14:00 Marek Novák – Allianz Česká republika

Jak efektivně vybrat kandidáty do nejrychleji rostoucí interní obchodní sítě v ČR –implementace psychodiagnostiky v Allianz

Jak poznáte, že je správný čas na implementaci psychodiagnostických metod do procesu náboru? A jak může jejich zakomponování do aplikace zjednodušit život HR? Marek Novák se podělí o zkušenosti z Allianz a vysvětlí princip Job Matchingu, díky kterému je možné rozpoznat kandidáty s největším předpokladem pro výkon již během náboru! Jak byl nástroj přijat mezi náboráři a lze zvýšit efektivitu náboru interním rozdělením rolí? Načerpejte inspiraci pro optimalizaci výběru kandidátů!

Marek Novák – Allianz Česká republika

Marek Novák je v pojišťovnictví od roku 2008 s menšími přestávkami. Od roku 2019 se vrátil do Allianz pojišťovny na pozici Key account manažer pro rozvoj kmenové obchodní služby. Od 11/2022 je Manažerem Allianz Akademie. S týmem trenérů zajišťuje nejen produktovou edukaci interních, ale i externích obchodníků.


15:00 Radek Šindel – Siemens Mobility & Pavel Adam – TCC

Jak rozvíjet team technických pracovníků v technologické společnosti? Aneb jak v Siemens Mobility podporují potenciál svých lidí a proč se to vyplatí

Jakou roli hraje pozitivní firemní kultura v rozvoji lidí? V moderovaném interview, které povede Pavel Adam z TCC, se Radek Šindel podělí o tajemství úspěchu udržení talentů v Siemens Mobility. Jak na „nekorporátní kulturu“ v „korporátu“? V čem je klíčová důsledná práce s team leadery a projektovými manažery? A jak Siemens Mobility podporuje individuální rozvoj, budování příjemného pracovního prostředí a psychologického bezpečí? Získejte inspiraci pro rozvoj svých lidí!

Radek Šindel - Siemens Mobility

Radek Šindel pracuje v technickém vývoji od roku 2006. Jeho tým je zodpovědný za projektové vedení vývoje vlaků v rámci inženýringu Siemens Mobility.

Techničtí pracovníci jsou na pracovním trhu velice žádaní. Nejde jenom o to takové pracovníky najít a nabrat, ale také si je umět udržet a rozvíjet. A jak na to? To se dozvíte v rozhovoru s Radkem Šindelem ze Siemens Mobility.

Pavel Adam – TCC

Pavel Adam je absolventem Pedagogické a Filozofické fakulty OU s 25letými zkušenostmi z mezinárodních firem. Nyní působí jako projektový manažer v oblasti HR se zaměřením na výběr, udržení a rozvoj klíčových zaměstnanců, talent management a řízení změny. Je certifikovaným koučem u International Coaching Federation (ICF), lektorem programů manažerských dovedností a soft skills školení.


15:30 Vyhlášení výherce soutěže o exkluzivní antistresový balíček

Exkluzivní antistresový balíček – výhra v soutěži na HRko 2023

Jak můžete vyhrát?

  1. Navštivte v průběhu dne room TCC online na HRku
  2. Naskenujte QR kód a odpovězte na soutěžní otázku

Tím se dostanete do slosování o exkluzivní antistresový balíček, zahrnující nejen pořádnou dávku pochutin a antistresových pomůcek, ale také individuální rozvojový balíček Antistresový restart, který obsahuje to nejlepší z našich nástrojů v kombinaci s konzultacemi kolegů z naší partnerské TCC!

Přijeďte na HRko 2023 a inspirujte se ve žluté zóně!

Založeno na datech, zaměřeno na lidi

Potřebujete poradit?

Pavla Kaňková

+420 771 297 711

Blog

Jak ve firmě začít využívat online psychodiagnostiku? INFOGRAFIKA

15. 08. 2024

Chcete začít využívat psychodiagnostické metody ve svém týmu nebo firmě? A nevíte jak na to? Inspirujte se tipy, které shrnuje...

Co připravujeme na HRko 2024? Těšíme se na Vás nejen na TCC online DIGI Stage, ale také na Festivalu HR řešení

14. 08. 2024

Léto je v plném proudu a my už ladíme detaily na HRko! Letos se na akci chystáme téměř všichni, včetně zástupců našeho...

Došli jste až sem? Tak už máte jen 2 možnosti: VYZKOUŠET KONTAKTOVAT NÁS

© 2024 Všechna práva vyhrazena. TCC online s.r.o.