S pomocí Perfeedu opět zajišťujeme hlasování o filmech a debatách v rámci festivalu Jeden svět

16. 02. 2022

I v letošním roce podporujeme Mezinárodní filmový festival Jeden svět, který se koná od 21. března do 3. dubna po celém Česku. Je skvělé, že se filmy a debaty opět vrací také do kin. V Praze se na projekce a debaty můžete těšit v období od 23. do 31. března 2022.

Již tradičně proběhne také divácké hlasování o filmech a debatách, které technicky zajišťujeme s pomocí našeho nástroje pro zpětnou vazbu – Perfeed. Návštěvníci budou moci jednoduše ohodnotit film, který zhlédli, případně zhodnotit debatu, které se zúčastnili.

Jak hlasování v kinech probíhá?

Perfeed od TCC online opět zajišťuje hodnocení v rámci festivalu Jeden svět.
  1. Zhlédnete film nebo se zúčastníte debaty.
  2. S pomocí čtečky QR kódů v mobilním telefonu načtete QR kód umístěný v příslušných kinech na plakátech, obrazovkách či plátnech.
  3. Označíte počet hvězdiček (čím více, tím lepší hodnocení).
  4. Odešlete svůj hlas.

Alternativně mohou diváci využít rovněž tablety u východu z jednotlivých kin.

V rámci online projekcí bude možné hlasovat také přímo u jednotlivých filmů na webu.

Těší nás, že můžeme podpořit tento jedinečný projekt.

Téma letošního festivalu Jeden svět „Cesty svobody“ reflektuje i letošní hlavní tematická kategorie s týmž názvem. Ta představí dokumenty ze zemí s nedemokratickými režimy z oblastí, kde jsou potlačována práva menšin. Snímky reflektují důležité společenské otřesy, k nimž v těchto zemích v současnosti dochází, a nechávají promlouvat lidi, kteří jsou nuceni se s nimi vyrovnávat.  Zdroj: www.jedensvet.cz.

Perfeed, online nástroj pro jednoduché poskytování a přijímání zpětné vazby

Perfeed je flexibilní online nástroj pro poskytování a přijímání okamžité zpětné vazby, kterou lze sledovat v čase a vyhodnocovat. Možnosti využití Perfeedu jsou široké. Je pomocníkem nejen v prostředí festivalů, eventů či konferencí, kde může dobře sloužit např. k hodnocení prezentací, spíkrů, celých eventů nebo třeba filmů, jako je tomu právě v rámci Jednoho světa, ale také pro poskytování a přijímání zpětné vazby ve firmách. Jednotlivci i celé týmy mohou čerpat z jeho výhod. Dopřejete si i Vy, zpětnou vazbu jednoduše, tady a teď.

Perfeed je také velmi užitečný pro osobní rozvoj.  S jeho pomocí lze při minimálních nákladech výrazně rozšířit dopad a efekty školení či tréninků. Již předem zjistíte, na co se potřebujete nejvíce zaměřit a po školení si průběžně ověřujete, jak jste se v konkrétních kompetencích posunuli.

Zaujal Vás Perfeed? Napište nám na info@tcconline.cz a vyzkoušejte ho na 30 dní zdarma!

Více o Perfeedu se dozvíte zde nebo si pusťte krátké video.

Potřebujete poradit?

Pavla Kaňková

+420 771 297 711

Blog

Jak ve firmě začít využívat online psychodiagnostiku? INFOGRAFIKA

15. 08. 2024

Chcete začít využívat psychodiagnostické metody ve svém týmu nebo firmě? A nevíte jak na to? Inspirujte se tipy, které shrnuje...

Co připravujeme na HRko 2024? Těšíme se na Vás nejen na TCC online DIGI Stage, ale také na Festivalu HR řešení

14. 08. 2024

Léto je v plném proudu a my už ladíme detaily na HRko! Letos se na akci chystáme téměř všichni, včetně zástupců našeho...

Došli jste až sem? Tak už máte jen 2 možnosti: VYZKOUŠET KONTAKTOVAT NÁS

© 2024 Všechna práva vyhrazena. TCC online s.r.o.