Top 3 nejčtenější články roku 2020

14. 01. 2021

Rok 2020 je za námi a můžeme s jistotou říct, že to byl rok plný nečekaných zvratů, situací i změn. I přes všechny nástrahy, které nám předešlý rok nachystal, jsme se nenechali odradit a připravovali jsem pro Vás příspěvky, články a novinky, nejen na našem blogu. A které zprávy Vás zaujaly nejvíce? Podívejte se s námi na nejčtenější články roku 2020.

Job Matching – neocenitelný pomocník pro efektivní nábor i rozvoj

Job Matching byl žhavým tématem roku 2020 a bude jím i nadále, protože dokáže to, co personalisté a manažeři často hledají. Dokáže zefektivnit proces přijímání zaměstnanců i výběr talentů. Umožňuje firmám snížit náklady a získat přínosy v budoucnu. 

V tomto článku jste se dozvěděli, jak může být Job Matching užitečný při efektivním náboru a rozvoji, a jak již na počátku identifikujete kandidáty, kteří uspějí, nebo jejichž rozvoj přinese největší efekty. 

Celý článek zde.

Barbora Daňková: Češi zvolili nejužitečnější strategii, jak zvládnout krizovou situaci

Ve článku pro iDnes.cz popisovala naše jednatelka a HR Science Manager, Barbora Daňková, dopady celosvětové krize spojené s koronavirem, důležitost pozitivního přístupu a užitečnou strategii sdílení, kterou Češi zvolili v rámci první vlny boje s pandemií v březnu loňského roku. Článek byl inspirován naším Dotazníkem zvládání zátěže – stresu a možnými strategiemi, které lidé používají pro to, aby se vypořádali se zátěžovými a stresovými situacemi. 

Celý článek zde.

Emoční inteligence, nutnost pro digitální leadership ve světě ovládaném pandemií

Tento článek se věnoval tématu emoční inteligence a její důležitosti nejen při digitálním leadershipu. Barbora Daňková v tomto příspěvku popsala také nutnost emoční inteligence pro udržení spolupráce a motivace. Test Emoční inteligence je velkou novinkou naší Psychodiagnostiky v loňském roce a my jsme na něj náležitě pyšní:-).

Celý článek zde.

Autor: Kathrin Decknerová & Marcela Suková

Potřebujete poradit?

Pavla Kaňková

+420 771 297 711

Blog

Jaké číslo z průzkumu spokojenosti si máme dát do KPI’s?

24. 06. 2024

Řešíte, jaká čísla z průzkumů spokojenosti, angažovanosti a loajality máte zahrnout do cílů či KPI’s manažerů? Jak...

ROZHOVOR – Šimon Pánek, Člověk v tísni: Můžete něco cítit jako manažer a lídr, ale od určité velikosti organizace už to nestačí a věci je potřeba objektivizovat

21. 06. 2024

V roce 2023 jsme realizovali Zaměstnanecký průzkum pro humanitární organizaci Člověk v tísni. Jaké byly výsledky, co...

Došli jste až sem? Tak už máte jen 2 možnosti: VYZKOUŠET KONTAKTOVAT NÁS

© 2024 Všechna práva vyhrazena. TCC online s.r.o.