Perfeed se opět osvědčil při získávání okamžité zpětné vazby na festivalu Jeden svět

20. 07. 2020

Také v letošním roce jsme podpořili Mezinárodní filmový festival dokumentárních filmů Jeden svět a technicky jsme prostřednictvím Perfeedu zajistili divácké hlasování o filmech a debatách.

22. ročník festivalu musel být bohužel kvůli zamezení šíření koronaviru předčasně přerušen. Ještě předtím však stihli organizátoři promítnout 108 filmů a 14 projektů virtuální reality, které v březnu navštívilo přes 14 000 diváků. Ti všichni měli možnost prostřednictvím Perfeedu vyjádřit svůj názor a hodnotit filmy i debaty v rámci diváckého hlasování.

 

Jak hlasování prostřednictvím Perfeedu probíhalo?

 

QR kód na plátně v kině SvětozorForma hlasování byla opět velmi intuitivní a jednoduchá. Účastníci festivalu mohli hlasovat buď prostřednictvím vlastního telefonu nebo pomocí tabletů umístěných u východu z jednotlivých kin.

Diváci, kteří hlasovali pomocí svého telefonu, naskenovali QR kód umístěný na plátnech a dalších komunikačních plochách v jednotlivých kinech a jednoduše označili, jak se jim líbil konkrétní film a debata.

Pokud nechtěli, nebo z jakéhokoli důvodu nemohli využít vlastní telefon se čtečkou QR kódů, naklikali jednoduše svou volbu při výstupu z kina na tabletech, které zde pro tento účel organizátoři připravili.

 

Hlasování prostřednictvím tabletůZajímají Vás moderní online nástroje více?

Víte, že Perfeed funguje skvěle nejen jako nástroj pro okamžitou online zpětnou vazbu, ale také jako nástroj pro kontinuální rozvoj? Kontaktujte nás na info@tcconline.cz a vyžádejte si Perfeed na 30 dní zdarma.

Více informací také na: https://www.tcconline.cz/perfeed/.

 

 

 

A pokračování festivalu?

Pokud to situace dovolí, druhá část festivalu se v Praze se uskuteční 11.—13. 9. 2020 v Kasárna Karlín. Více informací o pokračování festivalu najdete na www.jedensvet.cz. Držíme palce, aby již další průběh festivalu nenarušily žádné nečekané komplikace.

Zdroj fotek: Jeden svět 2020

Potřebujete poradit?

Pavla Kaňková

+420 771 297 711

Blog

Jaké číslo z průzkumu spokojenosti si máme dát do KPI’s?

24. 06. 2024

Řešíte, jaká čísla z průzkumů spokojenosti, angažovanosti a loajality máte zahrnout do cílů či KPI’s manažerů? Jak...

ROZHOVOR – Šimon Pánek, Člověk v tísni: Můžete něco cítit jako manažer a lídr, ale od určité velikosti organizace už to nestačí a věci je potřeba objektivizovat

21. 06. 2024

V roce 2023 jsme realizovali Zaměstnanecký průzkum pro humanitární organizaci Člověk v tísni. Jaké byly výsledky, co...

Došli jste až sem? Tak už máte jen 2 možnosti: VYZKOUŠET KONTAKTOVAT NÁS

© 2024 Všechna práva vyhrazena. TCC online s.r.o.