HR days 2019 jsou za námi

27. 10. 2019

Tradičního podzimního veletrhu jsme se tentokrát účastnili společně s kolegy z TCC pod hlavičkou TCC group. Barbora Daňková s Petrem Brichcínem připravili workshop s názvem 251 rozvojových dní za cenu jednoho.

Workshop na HR days 2019

Petr ukázal, jaká může být cesta od nevědomé nevědomosti přes vědomou nevědomost a nevědomou vědomost až k vědomé vědomosti a společně jsme rozkryli, že tím, co nám k posunu může pomoci a zároveň nám často chybí, je kvalitní zpětná vazba.

Barbora představila moderní online nástroj Perfeed, se kterým lze poskytovat a přijímat zpětnou vazbu velmi jednoduše a s jehož pomocí mohou personalisté mj. vyhodnocovat efektivitu rozvojových programů, které pro své lidi zajišťují.

V praxi se velmi často stává, že personalisté či manažeři posílají své zaměstnance na školení či rozvojové programy, ale následně již neví, do jaké míry se to odrazilo na kvalitě práce, změnách v chování či zda došlo ke zdokonalení požadovaných kompetencí. A tak si stále dokola kladou otázku: „Bylo to k něčemu?“, „Vynaložili jsme finanční prostředky efektivně?“

Perfeed jako rozvojový nástroj

 

Perfeed na tyto otázky umí odpovědět. Perfeed je nástrojem, který rozvíjí zaměstnance a poskytuje jim možnost na sobě pracovat a personalistům zároveň umožňuje sledovat efektivitu a účinnost školení či rozvojových programů, které pro své lidi zařizují. Chcete vědět, jak to funguje? Kontaktujte nás na info@tcconline.cz.

Na závěr workshopu jsme vylosovali 3 výherce, kteří od nás získali Perfeed na 3 měsíce zdarma, krásný hrnek a motivační karty z dílny TCC. Výhercům blahopřejeme a těšíme se na setkání s Vámi na některé z příštích akcí.

 

Potřebujete poradit?

Pavla Kaňková

+420 771 297 711

Blog

Jaké číslo z průzkumu spokojenosti si máme dát do KPI’s?

24. 06. 2024

Řešíte, jaká čísla z průzkumů spokojenosti, angažovanosti a loajality máte zahrnout do cílů či KPI’s manažerů? Jak...

ROZHOVOR – Šimon Pánek, Člověk v tísni: Můžete něco cítit jako manažer a lídr, ale od určité velikosti organizace už to nestačí a věci je potřeba objektivizovat

21. 06. 2024

V roce 2023 jsme realizovali Zaměstnanecký průzkum pro humanitární organizaci Člověk v tísni. Jaké byly výsledky, co...

Došli jste až sem? Tak už máte jen 2 možnosti: VYZKOUŠET KONTAKTOVAT NÁS

© 2024 Všechna práva vyhrazena. TCC online s.r.o.